Faciliteter

null

Morgenmad

Der er mulighed for at tilkøbe lækker morgenmadsanretning med brød, samt kaffe og the.

Pris: 95 kr. per person 

null

Gården

Vi er en familie på 5, og vi har også vores lille Jack Russel Carlo. I den ene længe modsat lejlighederne har vi opført en lille stald med to hestebokse.
null

Gratis WiFi

Selvom man er på Bed and Breakfast, kan det selvfølgelig være nødvendigt med adgang til internettet. Derfor er der gratis Wifi i alle lejlighederne.
null

Rengøring

Lejlighederne er klargjort med rent sengetøj, håndklæder og viskestykker ved ankomst. Ved længervarende ophold, bliver håndklæder og sengetøj skiftet undervejs efter aftale. Der kan evt. bookes en gang maskinevask og tørring efter aftale.

I nærheden

null

Middelfart by

Middelfart er en hyggelig havneby på Fyn, som ligger ca. 6 km herfra. Der er cafeer og flere spisesteder med udsigt til Lillebælt og de to broer. Byen har en lille skøngågade og gratis parkering.
null

Bridge walking

På den gamle Lillebæltsbro er der mulighed for en Bridge walking. Her kommer man ca. 60 meter op over vandet og ca. 20 meter over jernbaneskinnerne. En smuk guidet tur på omkring 2 timer, hvor man hører om broen, bæltet og de ting man kan se fra toppen.
null

Clay museet

Går man langs vandet er der små 10 min. gang fra centrum til det kendte Clay museet, hvor man kan se den smukke keramik udstilling både ude og inde, i hele 2019 kan man, på udvalgte datoer, se pottemagere i arbejde. Stedet har også en lille cafe, hvor man kan nyde kaffen eller en let frokost.
null

Legoland

Legoland ligger ca. 60 km herfra. Udover forlystelserne i parken kan man opleve Miniland med kendte byer, steder, bygninger mm. der er bygget op af mere end 20 millioner Lego klodser.
null

Givskud zoo

I Givskud zoo kan man køre rundt i parken og se forskellige dyr i skøn natur, undervejs er der stop hvor man kan parkerer og gå rundt blandt nogle af parkens dyr eller nyde picnic mm. Man har også mulighed for at tage på en spændende rejse igennem tiden og møde forskellige dinosaurer, både de store voldsomme og de små dion babyer.
null

Odense

I Odense, som ligger midt på Fyn og kun ca. 50 km herfra, kan udover en shopping tur blandt andet også opleve Odenses gamle hyggelige zoo, H.C. Andersens hus eller tage en tur forbi Jernbanemuseet.