Faciliteter

null

Morgenmad

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad til opholdet. Dette vil, lørdage og søndage, blive serveret i hovedhuset sammen med os mellem kl. 08:00 – 10:00. I hverdagene kan der blive leveret morgenmads tallerkner til egen lejlighed, som kan nydes inde eller ude på terrassen.
null

Tilkøb

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige ekstrapakker, som udleveres ved ankomst. F.eks. morgenmadspakke, kaffe/te pakke, kæreste pakke med en lille champange og lidt chokolade mm. Spørg ved booking.
null

Gården

Vi har ikke dyrehold på vores Bed and Breakfast, men vi har pt hund og kat. Vi overtog den gamle, forladte og tilgroet gård fra 1799 lige efter nytår i 2019. Vi fik sat nye strå på hovedhuset og renoveret det hele. I dag har vi 3 lejligheder, et fællesrum og en shelterplads.
null

Gratis WiFi

Selvom man er på Bed and Breakfast, kan det selvfølgelig være nødvendigt med adgang til internettet. Derfor er der gratis Wifi i alle lejlighederne.
null

Rengøring

Lejlighederne er klargjort med rent sengetøj, håndklæder og viskestykker ved ankomst. Ved længervarende ophold, bliver håndklæder og sengetøj skiftet undervejs efter aftale. Der kan evt. bookes en gang maskinevask og tørring efter aftale.
null

Shelterpladsen

Et nyt og stort shelter til 4 personer med eget “badeværelse” der indeholder wc, brus med kold/varm vand. Der er wifi, strøm på pladsen. Shelteret har stor grillplads med riste mm. 4 sidde stubbe rundt om bådpladsen. Derudover den skønneste udsigt over markerne, med skøn morgensol (på de gode dage).

I nærheden

null

Middelfart by

Middelfart er en hyggelig havneby på Fyn, som ligger ca. 6 km herfra. Der er cafeer og flere spisesteder med udsigt til Lillebælt og de to broer. Byen har en lille skøngågade og gratis parkering.
null

Bridge walking

På den gamle Lillebæltsbro er der mulighed for en Bridge walking. Her kommer man ca. 60 meter op over vandet og ca. 20 meter over jernbaneskinnerne. En smuk guidet tur på omkring 2 timer, hvor man hører om broen, bæltet og de ting man kan se fra toppen.
null

Clay museet

Går man langs vandet er der små 10 min. gang fra centrum til det kendte Clay museet, hvor man kan se den smukke keramik udstilling både ude og inde, i hele 2019 kan man, på udvalgte datoer, se pottemagere i arbejde. Stedet har også en lille cafe, hvor man kan nyde kaffen eller en let frokost.
null

Legoland

Legoland ligger ca. 60 km herfra. Udover forlystelserne i parken kan man opleve Miniland med kendte byer, steder, bygninger mm. der er bygget op af mere end 20 millioner Lego klodser.
null

Givskud zoo

I Givskud zoo kan man køre rundt i parken og se forskellige dyr i skøn natur, undervejs er der stop hvor man kan parkerer og gå rundt blandt nogle af parkens dyr eller nyde picnic mm. Man har også mulighed for at tage på en spændende rejse igennem tiden og møde forskellige dinosaurer, både de store voldsomme og de små dion babyer.
null

Odense

I Odense, som ligger midt på Fyn og kun ca. 50 km herfra, kan udover en shopping tur blandt andet også opleve Odenses gamle hyggelige zoo, H.C. Andersens hus eller tage en tur forbi Jernbanemuseet.